Terug

Word een echte grillmaster!

Het hoeft niet persé mooi weer te zijn om van uw maaltijd een barbecuefeest te maken. En we zouden geen Speciaalslager heten, als er niet ook een ruime keuze aan barbecue-specialiteiten in onze winkel zou zijn. Het traditionele vlees voor de barbecue zijn de spiezen en de burgers. Maar inmiddels hebben veel mensen die van lekker eten houden, mede door alle kookprogramma’s op tv, ook de ‘vergeten’ stukken vlees ontdekt. Met dank aan Herman de Blijker is er nu aandacht voor de bavette; een mooie biefstukspier uit de flank. De picanha; staartstuk met een laagje vet. En de steak Fiorentina; een t-bone van ons speciale runderras de Blanc Bleu.

Veel van de specialiteiten die bij uitstek heerlijk zijn voor op de barbecue hebben we op voorraad. Echter, om teleurstelling te voorkomen adviseren wij tijdig te bestellen. Vanaf eind april tot het einde van de zomer hebben we een uitgebreider assortiment voor op de barbecue, een overzicht hiervan vindt u in de productfolder barbecue.

DOWNLOAD HIER DE BARBECUEFOLDER