Kerst
05 / 12 / 2023

Ambachtelijk kwaliteitsvlees voor de feestdagen

Terwijl we je het afgelopen jaar met veel plezier hebben mogen voorzien van het beste vlees, staan we nu voor de meest magische tijd van het jaar: Kerst! We willen deze gelegenheid niet zomaar voorbij laten gaan.
Kerst staat synoniem voor gezelligheid, warmte en samenzijn. Bij Speciaalslager René van Schaik begrijpen we hoe belangrijk deze momenten zijn. We streven ernaar om jouw feestdagen extra speciaal te maken met ons heerlijke assortiment ambachtelijk vlees.

Gourmetten in Stijl
Wat is er nou gezelliger dan samen gourmetten tijdens de feestdagen? Maak jouw tafel compleet met onze verfijnde selectie gourmetvlees. Van malse biefstuk tot sappige kipfilet; wij selecteren en bereiden elk stuk vlees met liefde om jouw gourmetervaring onvergetelijk te maken.
Zoals je van ons gewend bent, bereiden wij onze vleesschotels vers. Voor gebruik op tweede kerstdag moet het vlees, met het oog op de houdbaarheid, worden ingevroren. Doe dit liefst direct na aankoop.
Liever niet invriezen? Dan is de oplossing een groter stuk vlees wat wij voor je vacumeren. Bewaar het in de koelkast en snijd het op de dag van gebruik zelf in kleinere stukken.
Heb je nog vragen? Wij helpen je graag.

Onze specialiteiten
Naast het traditionele gourmetten bieden wij een scala aan heerlijke specialiteiten om jouw feestdagen te verrijken. Verwen je smaakpapillen met onze culinaire hoogstandjes, waaronder sappige rollades, smaakvolle sous-vide gegaarde hammetjes en smakelijk wild en gevogelte.

Of verwen jezelf en je dierbaren met overheerlijke carpaccio van eendenfilet, hertenfilet of runderhaas, perfect samengesteld voor de echte fijnproevers.
Ook bieden wij feestelijke, culinair voorbereide maaltijden aan, zodat je deze Kerst niet in de keuken hoeft te staan, maar wel kunt genieten van een smaakvolle maaltijd. Laat ons je helpen om de stress van het koken weg te nemen, zodat jij heerlijk kunt relaxen en smullen van al het lekkers.

Natuurlijk doen wij ons best om ook dit jaar de kerstinkopen in een ontspannen sfeer te laten verlopen. Daarom vragen we jouw medewerking.

 • Wil je advies? Kom ruim van tevoren en op een rustig winkelmoment. Dan hebben we de tijd om je goed te kunnen adviseren.
 • Uiterste besteldata:
  • Kerst: bestel s.v.p. uiterlijk dinsdag 19 december
  • Oud en nieuw: bestel s.v.p. uiterlijk woensdag 27 december
  • Onze standaardproducten en verse vleeswaren hoeft u niet te bestellen. Dit geldt ook voor vleesproducten onder het gewicht van 1 kilo.
 • Maak altijd gebruik van ons klanten-nummer systeem.
 • Haal producten op tijd in huis (denk aan invriezen of vacuüm bewaren).
 • Wild, gevogelte en kalkoenen zijn te bestellen en kun je afhalen op 22 december. Deze producten zijn houdbaar tot en met 2e kerstdag. Eerder afhalen kan, maar dan moet het ook eerder dan 2e kerstdag worden bereid.
 • Rundvlees kan je 7 dagen vacuüm in koelkast bewaren.
 • Rollades etc. kan je 5 dagen vacuüm in koelkast bewaren.
 • Kipfilet kan je 5 dagen vacuüm in koelkast bewaren.
 • Vleeswaren kunnen goed ingevroren worden. Ontdooi ze één dag van tevoren langzaam in de koelkast.

Zo voorkomen we wachttijden op de laatste dagen voor Kerst en heb je je producten tijdig in huis.

Kijk voor een overzicht van ons assortiment met prijzen van gourmet-/ fondueschotels, vlees, wild en/of gevogelte in onze folders.

N.B. Zaterdag 23 december zijn we geopend van 7.30 tot 17.00 uur.
Zondag 24 december, eerste kerstdag en tweede kerstdag zijn onze winkels gesloten.

Alvast heel fijne feestdagen gewenst!

Team René van Schaik Speciaalslager