Terug
17 / 12 / 2019

30 jaar feestelijke kerstvoorbereiding

Nog een week tot de kerst. De voorbereidingen hiervoor zijn al weken in volle gang. Het is elk jaar weer spannend of alles gaat zoals we gepland hebben.
En áls alles ook goed verloopt, is het ook écht een gezellige tijd.

Dat was 30 jaar geleden nog wel even anders. Na nachten doorwerken liepen we de laatste dag in de winkel op ons tandvlees. We werkten de eerste jaren niet met het huidige bestelsysteem waardoor onze klanten soms wel erg lang moesten wachten. Het had natuurlijk allemaal zijn charme, maar nachten doorwerken en lange wachtrijen, vinden wij niet iets om trots op te zijn.

De kerst en de voorbereiding erop moet voor iedereen een feest zijn, voor jou en voor ons. We beleven plezier aan het maken van mooie specialiteiten, alles vers en met de kwaliteit die je van ons gewend bent. In deze tijd maken we nog wel korte nachten hoor, maar we werken niet meer de hele nacht door.
Het ophalen van de bestellingen spreiden we over de dag zodat we redelijk korte wachttijden hebben en er niet te lang gezocht hoeft te worden naar je bestelling. Daardoor kunnen we in de winkel er op de laatste dagen voor kerst een feestje van maken.
Zo beleef jij ook meer plezier aan het boodschappen doen. Tenminste, zo zien wij het wel. Het winkelen is de voorpret voor een geslaagd feest.
Geniet volgende week dus van onze mensen die keihard aan het werk zijn als je bij ons in de winkel staat. Ondertussen proef je wat van onze vleesspecialiteiten die we uitdelen. En laat je je verleiden om nog wat lekkers in huis te halen voor het ontbijt of de brunch, want dat kon je niet bestellen. Al genietend met anderen gezellig kletsen over wat te doen met kerst. Allemaal in een heerlijk ontspannen sfeer!

Onze kerst is inmiddels ook echt twee dagen feest. We zijn minder vermoeid en we hoeven op tweede kerstdag niet vroeg ons bed uit om zonder gezamenlijk ontbijt in de winkel te verschijnen. Jaren terug, toen de kinderen nog klein waren, hadden we namelijk de service dat je op tweede kerstdag schotels kon afhalen.
Vele jaren werd het gewaardeerd door de klanten. We kregen flessen wijn en andere cadeaus. Echt heel bijzonder! Maar de kerstdagen met ons gezin en familie doorbrengen, is ook nog steeds heel bijzonder en dat koesteren we. We hopen dat jij de kerst ook zo ervaart.

Fijne kerstdagen en alvast een mooi 2020 gewenst!

Mocht je nog niet besteld hebben, dit kan tot en met vrijdag 20 december.
Kijk hier voor inspiratie en wild-suggesties.