Terug
03 / 09 / 2019

Jubileumjaar Speciaalslager door Spaanse passie geïnspireerd

In juli bestond ons bedrijf dertig jaar en daar hebben we tijdens onze vakantie natuurlijk op geproost. We hebben mooie herinneringen opgehaald bij zwoele zomeravonden. Allemaal in de wetenschap dat onze drie winkels in goede handen zijn bij onze medewerkers tijdens onze afwezigheid. Daar hebben we ook op geklonken!

We trokken door Noord-Spanje, van San Sebastian tot aan Santiago de Compostella. Nee, het was geen bedevaart, maar we zijn wel geïnspireerd door de omgeving en de mensen. Want al genietend van de mooie natuur, schitterende plaatsen, kunst en (eet)cultuur, hadden we ook de rust en tijd om stil te staan bij de vraag wat we belangrijk vinden en wat we van de toekomst kunnen verwachten.

Soms zaten we zo lang op een terras dat we vergaten dat we nog meer hadden willen zien van de plaats. Heerlijk om het leven zo te beleven en langs je te zien gaan. We hebben genoten van de heerlijke relaxte sfeer en gastvrijheid van de Spanjaarden. Vol liefde voor de mensen om hun heen en het eten dat opgediend en gegeten wordt. En voilà, dat is dus ook wat onze drijfveer is.

We hebben in alle rust van het moment genoten dat we in dertig jaar een mooi bedrijf hebben opgebouwd. Maar we houden, net als de Spanjaarden, ook van feestjes en zonder gasten geen feest. Dus we nodigen je uit om het komende jaar heerlijk te genieten van alle feestelijkheden en smaakvolle acties in onze winkels. We halen dan herinneringen op en vertellen elkaar verhalen waarin eerlijk en heerlijk eten de hoofdrol spelen. We beginnen met Voordelig nazomeren!