Terug
11 / 12 / 2019

Kerstinspiratie-avond

Op donderdagavond 12 december nodigen wij u uit om van 18.30 tot 21.00 uur inspiratie op te doen voor de feestdagen. In onze winkel aan het Mia van Yperenplein in Rotterdam-Prinsenland heet het team u van harte welkom!

De toonbank zal geheel gevuld zijn met alle kerstverwennerijen. Heerlijke ambachtelijke specialiteiten. Niet alleen grote stukken vlees en wild die vandaag de dag weer populair zijn om te bereiden in oven of op de barbecue. Maar ook heel veel heerlijks wat door ons al bereid is en u alleen maar hoeft op te warmen en feestelijk te presenteren. En nog veel meer …..

Op deze avond is er tijd om op uw gemak vragen te stellen. Zoals over samenstelling van uw diner of feestbuffet. We geven tips voor bereiding  en recepturen. Wij demonstreren hoe u diverse specialiteiten kunt bakken en braden. Onze vaste leverancier van olijfolie uit zuid Italië is aanwezig om u te vertellen over dit mooie product. De jongens en meisjes van Rotterdamsche Confituur hebben voor ons weer heerlijke confituur gemaakt. Proeft u de sfeer van de kerstdagen al?

Onze feestdageninspiratie-folder en wildlijst kunt u nu al bekijken om ideeën op te doen. En als u het  weet, dan kunt u uw bestelling in de winkel doen tot vrijdag 20 december.