Terug
05 / 04 / 2017

Lentefeest met rollade Tropical

We zijn trots op Michael die gisteren de 2e prijs voor de Gouden Slagersring Jong Talent’ in de wacht sleepte met zijn rollade Tropical.

Een gebraden varkensrollade gevuld met gekruid gehakt met pijnboompitten en mangochutny. Een vleeswaar dat echt past bij zomerse dagen. Michael bedacht deze rollade als variant op onze winterse ‘rollade uit het bos’. Daarbij lette hij op zaken als zoutreductie, allergenen, ambachtelijke uitstraling en eenvoud qua technische bereiding. De hoofdzaak was natuurlijk weer een niet te versmaden lekkere zomers broodbeleg te maken!

Michael is bezig met de afronding van zijn opleiding tot winkelslager. Het maken van zo’n product is een heel mooie prestatie en Michael is dan ook zeer vereerd met de prijs. Hij glom bijna net zo erg als de beker die hij in ontvangst mocht nemen. Ook zijn collega’s die steeds mochten proeven en suggesties mochten doen, waren ontzettend blij en in hun enthousiasme begonnen ze al over deelname volgend jaar. Eerst maar dit feestje vieren en ervan genieten….

Wij nodigen u dan ook u uit om Michael in de Reigerhof te komen feliciteren en te proeven van zijn rollade Tropical.

Lees meer over Jong Talent Gouden Slagersring »