Terug
13 / 02 / 2019

Met liefde voor u gemaakt!

Valentijnsdag en alles kleurt rood! De kleur van de liefde. Bossen bloemen, geurtjes, verwennerijen en niet te vergeten, dinertjes buiten de deur. Een heerlijk gevoel krijgen we daar van.
Het fijne aan zo’n dag is dat je er aan mág meedoen, maar niet hoeft. Bij ons in het bedrijf proberen we elke dag de dingen met liefde te doen in een goede sfeer met en voor elkaar en voor jou, onze klant.

Het lijkt dan zo vanzelfsprekend en juist daarom vonden wij het nu eens leuk om het uit te spreken en op te schrijven. Dat hebben we aan onze medewerkers gevraagd en de reacties waren zo enthousiast en leuk. Dát is waarom wij met liefde ons bedrijf runnen! Lees ze met plezier hieronder.

Als je hierdoor ook enthousiast geworden bent en ook met liefde onze producten thuis klaarmaakt, maak daar dan een foto van en post die op onze Facebookpagina. Omdat wij dat dan héél lief vinden, krijg je van ons 2 heerlijke biefstukjes*.

Lieve groet, René en Audrey van Schaik

* geldig voor geposte foto’s van 14 tot en met 18 februari 2019.


 

Ondanks mijn kleine bijdrage hoop ik dat het filiaal schoner en netter is waardoor mijn collega’s prettiger kunnen werken, en later deze bijdrage te vergroten naar klanten toe.
Saskia (Prinsenland)

Wat mij hart voor de zaak geeft, zijn alle klanten die elke dag weer een lekkere maaltijd komen halen. Vaak met complimenten die mij weer volop energie geven om weer wat lekkers te creëren. Het praatje en gelach van de dag maken daarbij ook alles makkelijk en gezellig.
Mijn eer van het werk is dan ook het persoonlijk aangesproken worden door onze klanten bij naam en als zij bedanken voor onze gezelligheid.
Rosina (Reigerhof)

Elke zaterdag vind ik het weer ontzettend leuk om te werken, ik vind het interessant om meer te weten te komen over alles wat we verkopen, ik vind het leuk om klanten te helpen en ze blij te maken en natuurlijk is het altijd gezellig met z’n allen. Ook schoonmaken is belangrijk en dat vind ik ook erg leuk om te doen en dat geeft toch weer een goed gevoel. Dat alles doe ik zeker met alle liefde en ik hoop dat u hier wat mee kunt.
Marija (Prinsenland)

Ik vind het fijn om in een mooi bedrijf te werken met een groot assortiment goede en mooie zelfgemaakte producten. En onze klanten te adviseren en enthousiast te maken om met onze producten aan de slag te gaan
Frans (Prinsenland).

Ik doe mijn werk met liefde om blijde gezichten te zien in de winkel!
Jacqueline (Koperwiek)

Ik vind het leuk om elke week weer nieuwe producten te verzinnen en aan de klant te tonen. Ze zijn altijd met liefde en passie verzonnen en gemaakt. Het is altijd weer fijn om de waardering van de klant te zien. Voor Valentijnsdag hebben we Valentijn-burgers gemaakt.
Lars (Koperwiek)

Ik werk met plezier en vind het leuk om de klanten te helpen. Wat het nog leuker maakt als je ook korte gesprekjes hebt met de klanten.
Met het team is het erg gezellig en met elkaar hebben we plezier in wat we doen en vullen we elkaar aan. Dat straal je ook uit naar de klanten. Ook heb ik mijn bijdrage voor de uitstraling van de winkel wat ik erg belangrijk vind. Schone vloer, goed afgewassen vaat, snijmachines en nog wat andere dingen. Bij alles doe ik dat met liefde en zorgvuldigheid. Er hangt liefde in de winkel!
Tabitha (Prinsenland)

Mijn reden dat ik bij de slagerij werk is omdat ik het bereiden van eten en vlees leuk vind, de passie voor eten is daarom ook aanwezig. 🙂
Nathanael (Koperwiek)

Iets met liefde en passie geadviseerd hebben /verkocht om dan later te horen hoe het gesmaakt  heeft.
Rianne C. (Koperwiek)

Ik doe met liefde mijn werk, omdat je via dit mensen dingen kan leren om lekkere dingen te maken , die ze anders nooit zullen eten.
Chris (Koperwiek)

Vind het leuk in een mooie winkel te werken die veel uitstraling heeft.
En dat er nieuwe producten worden gelanceerd! Het enthousiasme van Frans hierover, brengt ie ook weer op ons over zodat we heel veel info naar de klanten kunnen overbrengen en klanten reageren heel leuk. Ik vind het leuk om de presentatie van vleeswaren en maaltijden te verzorgen, zodat de klanten in de verleiding komen iets meer mee te nemen!! Watertanden moeten ze. 🙂 Tevreden klanten die met een lachend gezicht de winkel uitlopen!
Eveline (Prinsenland)

Ik doe mijn werk met liefde omdat ik het contact met de klanten erg leuk vind en ze graag met lekker eten naar huis laat gaan.
Nel (Koperwiek)

Ik maak graag salades en maaltijden, en zeker de presentatie in de maaltijden vitrine mooi maken. Om klanten binnen te krijgen en enthousiast te krijgen om iets te kopen. Een fijne dag vandaag.
Helene (Koperwiek)