Terug
19 / 03 / 2020

We helpen elkaar in moeilijke tijden

Beste klant,

Bij René van Schaik Speciaalslager staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen. Daarin volgen we de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We desinfecteren alle contactpunten, zoals pinautomaten, kassa’s, handgrepen, snijmachines, messen en gereedschappen meerdere malen per dag. Daarnaast vragen we onze medewerkers niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

Gezien de drukte de laatste dagen in de winkels waar voeding verkocht wordt en dus
ook bij ons in de slagerijen vragen wij aan jou als klant het volgende.

• Heb je lichte symptomen van verkoudheid en koorts, bezoek dan onze winkels (nu even) niet.
• Probeer in de winkel tijdens het wachten zo veel mogelijk afstand te bewaren tussen
jou en andere klanten en/of winkelpersoneel
• Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos

Het is door deze maatregelen mogelijk dat je wat langer moet wachten, maar we blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent. We hopen en vertrouwen op jouw begrip en medewerking voor deze uitzonderlijke situatie.

Wij gaan ervan uit dat onze winkels open kunnen blijven om in de dagelijkse behoefte te kunnen blijven voorzien. Echter, als door omstandigheden en/of van overheidswege anders besloten wordt dan kan je telefonisch 0180 312588 of via e-mail info@speciaalslager.nl bestellen. Kijk dan op onze website of facebookpagina voor de laatste informatie.

Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers en hun inzet in deze tijd. Ook willen we jou als klant bedanken voor je vertrouwen en begrip. We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe. Laten we daarbij goed op elkaar passen en elkaar helpen waar nodig.

René en Audrey van Schaik