Terug

Heerlijk en eerlijk eten

De drie filialen van Speciaalslager René van Schaik zijn allemaal open winkels waar u makkelijk naar binnen loopt om te kijken naar al het lekkers. Kopen is echt niet verplicht, maar de verleiding zal groot zijn. In iedere winkel vindt u een ruime presentatie van heel veel vers vlees, vleesspecialiteiten, vleeswaren en maaltijden. Ook beschikt ieder filiaal over een stoomoven waarmee we alle maaltijden vers en gezond bereiden.

Als Speciaalslager hebben wij een duidelijke visie op voeding in het algemeen en kwaliteit van vlees in het bijzonder. Enerzijds omdat we, net als u, lekkerbekken zijn met een gedegen culinaire achtergrond, maar anderzijds omdat we gezond en verantwoord willen leven. En daarbij is ons dagelijks voedsel van het grootste belang.

Wij willen onze kennis en kunde graag met u delen. We voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor het vlees zoals het onze winkel verlaat, maar ook voor hoe het straks op uw bord ligt. Heerlijk en eerlijk eten. Daar bent u van verzekerd bij Speciaalslager René van Schaik!