Terug

3 fraaie winkels in de Rotterdamse regio

Speciaalslager René van Schaik heeft drie vestigingen in Nieuwerkerk a/d IJssel, Prinsenland Rotterdam Alexander en sinds oktober 2016 ook in Capelle a/d IJssel.

Reigerhof in Nieuwerkerk a/d IJssel

In het overdekte winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk a/d IJssel hebben we een mooie grote winkel. Hier komt onze kennis en kunde volledig tot zijn recht. Het team in deze winkel onder leiding van JP maakt er een sport van om in iedere vleessoort een specialiteit te maken waar menig topkok jaloers op zou zijn. Ook hier kunt u natuurlijk terecht voor een vers belegd broodje met als specialiteit het onvolprezen Broodje Bal.

In december 2009 is onze worstmakerij verplaatst naar deze winkel. Hier wordt continue gewerkt aan de productie van onze zelfgemaakte vleeswaren en worstsoorten. In de maaltijden-corner worden onze maaltijden elke dag in het zicht gemaakt en voor onze seizoensstoofpotjes staat onze sudderpan met vlees op het vuur te pruttelen. Dat ruikt u en dat proeft u!

Prinsenland Rotterdam Alexander

In de winkel in Prinsenland te Rotterdam hebben we een team van vakbekwame medewerkers met als chef onze Marianne. In deze mooie open winkel in het overdekte winkelcentrum winkelt u met plezier. U krijgt echt de smaak te pakken als u ziet hoe het team met veel aandacht voor vers vlees en vleesspecialiteiten het werk is. De presentatie van alle maaltijden uit eigen keuken krijgt ruimschoots aandacht. Onze speciale buffetbalie wordt in de ochtenduren benut voor de presentatie van verse broodjes die mise-en-place voor u worden belegd. Na de middaglunch veranderen we deze balie in een grillcorner met een rijke presentatie van al ons fingerfood die u zal doen watertanden.

De Koperwiek in Capelle a/d IJssel

In het overdekte stadscentrum De Koperwiek van Capelle aan den IJssel vindt u ons nieuwe paradepaardje. René zelf is vaak te vinden achter het hakblok in deze compacte, eigentijdse winkel, waar je als klant vanuit elke hoek het slagersambacht beleeft en ervaart. U heeft zicht op elke werkplek en dus direct contact met onze medewerkers. Een knapperig broodje beleggen,verse vleeswaren of kaas snijden, maar ook het bereiden van maaltijden en vleesspecialiteiten, het is allemaal te zien.
Ook het echte slagerswerk kunt u bewonderen want het hakblok staat letterlijk in de etalage. Het kan ook zijn dat uw aandacht eerder uitgaat naar twee andere blikvangers. Bij de entree staat onze soepen-kast, transparant met overzichtelijk gerangschikt onze eigen gemaakte soepen. Absolute parel van de winkel is de op maat gemaakte rijpingskast, met onder andere côte de boeuff, rookvlees en rauwe ham, die hierin droger en nog malser worden. Kortom, niet alleen een lust voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog.