Terug

Het lekkerste vlees van de vakslager

U gaat niet zomaar naar uw Speciaalslager. U mag van ons de allerbeste kwaliteit vlees verwachten, met vakkennis voor u ingekocht, verwerkt en gepresenteerd. Ook voor bijzondere vleesproducten en een bereidingsadvies kunt u bij ons terecht.

Rundvlees

Zondermeer onderscheidend zijn we met ons smaakvolle en malse rundvlees. Al onze koeien komen uit de Belgische Ardennen. Uit dit speciale ras Blanc Bleu, ook Belgisch Blauw genoemd, maken wij een strenge selectie. Door vervolgens te letten op de juiste rijpingstijd, is het vlees zo zacht dat wij bij wijze van spreken een mals-garantie kunnen geven. Waar vind je dat?

Nieuw in ons assortiment is het zogenaamde dry-aged meat. Dit is vlees van de mooiste delen van het rund dat wekenlang wordt gerijpt in een zogenaamde celletta. Deze speciale rijpingskast zorgt ervoor dat u een entrecote, rib-eye, côte de boeuf of T-bonesteak proeft zoals u die nog nooit geproefd heeft. Het vlees wordt tijdens de rijping aan de buitenkant zwart, maar schijn bedriegt. Van binnen is het mooi helder rood en boterzacht. Na het klaarmaken zult u ervaren hoe ongelooflijk mals en intens van smaak het vlees geworden is. Vraag uw slager gerust naar de perfecte bereidingswijze. De celletta kunt u zien in onze winkel in Capelle aan den IJssel, maar het vlees is verkrijgbaar in alle drie onze filialen.

Varkensvlees

Ons varkensvlees komt van varkens die vrij rondlopen in grote loopstallen met gewoon daglicht. Het zorgvuldig geselecteerde voer is zonder toevoegingen van groeibevorderaars of antibiotica. Ook hier geldt dat de smaak van het vlees voor een groot deel bepaald wordt door wat het dier zelf eet. Zo kunnen wij een mals en smaakvol stuk varkensvlees garanderen.

Kalfsvlees

Het hele jaar door vindt u bij ons mooi rosé kalfsvlees in de toonbank. Door de kalveren na een periode van melkvoeding ook een verlengde periode van vast voer te geven, bent u verzekerd van mooi stevig en mals vlees met een verhoogd ijzergehalte. Van de gehakt-delen maken wij dagelijks onze specialiteiten zoals blinde vinken, kalfsballetjes en onze verse worst.

Lamsvlees

In de periode februari tot mei hebben we vers Hollands lamsvlees, goed bevleesd en lekker mals. U herkent het aan de aangepaste presentatie in de toonbank. De rest van het jaar vullen we in met mooi lamsvlees uit Nieuw-Zeeland, vers aanbod en constant van kwaliteit.