Terug

Word een echte grillmaster!

Het hoeft niet persé mooi weer te zijn om van jouw maaltijd een barbecuefeest te maken. En we heten Speciaalslager, dus we bieden je een ruime keuze aan barbecue-specialiteiten in onze winkels. Het traditionele vlees voor de barbecue zijn de spiezen en natuurlijk burgers. Inmiddels hebben veel mensen die van lekker eten houden, mede door alle kookprogramma’s op tv, ook de ‘vergeten’ stukken vlees ontdekt. We noemen de bavette; een mooie biefstukspier uit de flank. En de picanha; het staartstuk met een lekker laagje vet. En niet te vergeten de steak Fiorentina; een t-bone van ons speciale runderras de Blanc Bleu.

Veel van de specialiteiten die bij uitstek geschikt zijn voor bereiding op de barbecue hebben we op voorraad. Echter, om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij tijdig te bestellen. Vanaf eind april tot het einde van de zomer hebben we een uitgebreider assortiment voor op de barbecue.

barbecue
bellen is sneller