Terug

Een dampende kom soep op elk moment van de dag

De speciaalslager helpt u graag met een heerlijke soep uw maaltijd compleet te maken. Of dat nu als entree is of als een stevige maaltijdsoep. Of als tussendoor na bijvoorbeeld een flinke wandeling of fietstocht. En hoe makkelijk is het niet om altijd een paar bekers in de vriezer te hebben? Handig bij onverwachts bezoek of gewoon bij onverwachtse trek.

Kiest u maar: de lichte soep, gemaakt met een heldere, eigen gemaakte bouillon, op smaak gebracht met verse ingrediënten en gevuld met mager vlees en lekkere gehaktballetjes. Zo hebben we voor u tomatensoep, groentesoep, kippensoep, uiensoep en ossenstaartsoep. Of neemt u de maaltijdsoep? Een gebonden soep gemaakt van een langdurig getrokken bouillon zoals onze erwtensoep en bruine bonensoep.

Alle soepen worden door ons zelf gemaakt en na  afkoelen snel verpakt  en ingevroren om de verrukkelijke smaak goed te behouden. Na het ontdooien kan de soep opgewarmd worden in de magnetron of gewoon in een pannetje. U vindt de soepen in de vriezer in onze winkels.