Terug

Een dampende kom soep op elk moment van de dag

De speciaalslager helpt je graag om je maaltijd compleet te maken met een heerlijke soep. Of dat nu als voorgerecht is of als hoofdgerecht met een stevige maaltijdsoep. Maar soep kan natuurlijk ook prima  tussendoor, bijvoorbeeld na een flinke wandeling of fietstocht. En hoe makkelijk is het niet om altijd een paar bekers in de vriezer te hebben? Handig bij onverwachts bezoek of gewoon bij onverwachtse trek.

Kies maar: de lichte soep, gemaakt met een heldere, zelfgemaakte bouillon, op smaak gebracht met verse ingrediënten en gevuld met mager vlees en lekkere gehaktballetjes. Zo hebben we asperge-, tomaten-, groente-, kippen-, uien- en ossenstaartsoep. Of ga je voor de maaltijdsoep? Een gebonden soep gemaakt van een langdurig getrokken bouillon, zoals onze erwtensoep en bruine bonensoep.

Alle soepen worden door ons zelf gemaakt en na  afkoelen snel verpakt  en ingevroren om de verrukkelijke smaak goed te behouden. Na het ontdooien kan je de soep opwarmen in de magnetron of gewoon in een pannetje. In onze winkels vind je de soepen in de vriezer.