Terug

Onze maaltijden zijn gemakkelijk, gevarieerd en vers

Dagelijks stoppen wij al onze liefde voor het vak in de kant-en-klare maaltijden die wij bereiden. Met verse ingrediënten, kruiden en sauzen worden de lekkerste gerechten gemaakt. Gezonde maaltijden, vooral met lekker veel vlees. Gezond, omdat al het vlees wordt bereid in de oven zonder boter en omdat de groenten in de stoomoven beetgaar worden gestoomd. Wij werken volgens vaste receptuur. Zo bent u ervan verzekerd dat die heerlijke maaltijd die u onlangs koos, een volgende keer weer precies zo lekker is. Tegelijkertijd zorgen onze medewerkers ervoor dat er regelmatig weer iets nieuws op het menu staat.

De verschillende seizoenen vragen om verschillende maaltijden. Ons assortiment stamppotten is dan ook flink uitgebreid. Bekend zijn de stamppot andijvie, zuurkool, boerenkool en hutspot. Maar wat dacht u van spruitenstamppot met reepjesvlees, rode bietenstamppot met gehakt en gebakken ui of snijbonenstamppot?

De ovenschotels worden wekelijks gewisseld. De bekendste is wel oma’s ovenschoteltje: lekker suddervlees met appel en gebakken ui met laagjes aardappelpuree. En oma heeft nog een specialiteit: sudderlapjes. Ouderwets lekker draadjesvlees van ons rundvlees Blanc Bleu, onder een lekker zachte jus. Wij verpakken de maaltijden in een speciale magnetronverpakking zodat met het opwarmen in de magnetron niets van de heerlijke smaak verloren gaat .

We zijn overigens heel erg benieuwd naar uw mening over deze en andere ovenschotels zoals de Italiaanse ovenschotel, de zuurkool ovenschotel en de rode kool ovenschotel. Mailt u ons gerust uw beoordeling. Over smaak valt weliswaar niet te twisten, maar we houden toch graag rekening met iedereen.