Terug
sticker

Iedereen is stuk van onze biefstuk!

Onze biefstuk snijden wij van speciaal geselecteerde onderdelen van onze koe, de Belgische wit-blauwe. Belangrijk is dat u de biefstuk minimaal 30 minuten van te voren uit de koelkast haalt en het vlees op kamertemperatuur laat komen. Bestrooi de biefstuk naar smaak met grof gemalen peper.

Zo krijgt u een lekker gebakken en warme biefstuk op uw bord

Laat een ruime hoeveelheid boter goed heet worden in de pan. Let hierbij op dat uw boter niet verbrandt. Schroei de biefstuk om en om op hoog vuur dicht, bak daarna op getemperd vuur iedere kant nog 1 minuut voor een medium-rare biefstuk. Tot slot wat grof gemalen zeezout. Laten rusten onder aluminiumfolie is overbodig. Leg de biefstuk op een bord, schep de warme boterjus er over en dan komt het belangrijkste: eet u smakelijk!