Ons gehakt is puur natuur
Ons gehakt bestaat alleen uit gemalen kwaliteitsvlees zonder additieven: puur natuur!
We malen meerdere keren per dag vlees tot gehakt waarbij we niets toevoegen; dus geen e-nummers, conserveermiddelen of kruiden. Het vlees is dus vrij van allergenen. Daarom is het belangrijk dat je het gehakt dezelfde dag nog verwerkt.
Is het voor de dag erna, kruid het dan gelijk na aankoop, zodat het houdbaar blijft tot de volgende dag.
Alhoewel een gehaktbal van vers gedraaid gehakt echt het lekkerst en sappigst is, is vers invriezen natuurlijk ook een optie. Zeker als je aan het begin staat van een drukke werkweek. Kruid het gehakt dan (het liefst op de dag van aankoop) en draai er alvast niet te grote ballen van. Daarna kan je ze invriezen.
Zet de ingevroren ballen ’s morgens bovenin in de koelkast om ze te laten ontdooien. Na je werk braad je de balletjes in ruim boter in een kwartiertje bruin en gaar. Mmmmm smullen maar!